Sidospår

Sidospår

Spot!

Taylor SwiftPosted by Andreas Fri, April 01, 2011 13:09:25

Det här är väl en av de minst meriterade spotarna jag har gjort:

Sanna Bråding som var med i Tre kronor och nu senast blev tagen med lite mycket förbjudna preparat på sig, vilket ledde till ett kortare fängelsestraff.

  • Comments(2)//unevenblogg.dagcentret.se/#post94

Spot spot

Taylor SwiftPosted by Andreas Mon, May 24, 2010 19:30:56
Tror jag lyckades med en dubbelspot idag igen.
Först var det Linda Isacsson på Fleminggatan för att därefter bevittna Nassim från SVTs Bollibompa gående längs Kungsholmsgatan. Jag har under denna tid bland annat varit på Konsum och handlat bröd.
Dock är jag lite osäker på spottarna, men de känns rätt

  • Comments(0)//unevenblogg.dagcentret.se/#post74

Hur fel kan de va

Taylor SwiftPosted by Andreas Fri, May 07, 2010 23:02:47

Ibland har man annorlunda idéer om vad som egentligen gäller.

Jag har ju min egna uppfattning om hur jag kanske vill uppfattas, men samtidigt sugs jag in av folk runtomkring och vill vara som dem men ändå ser jag ner på dessa människor. Världen är skum

För övrigt när man är på väg hem efter en sen kväll ute på stan och går efter en jänta. Det känns som om hon hela tiden tänker 'denna kille ska ta mig i skjärten när som helst' fast man själv vill hem så fort som möjligt för att lägga en pizza och sen sova. Världen är skum

Min tredje tanke för dagen gäller syskon. Jag har världen bästa bror. Men ändå har jag träffat syskonpar där jag ogillar den ena så hårt. Hur ska man kunna hantera detta?? För ska man kunna berätta för denna människa att dennes syskon är ett härk utan värde av sitt rätta namn pga av hur de beter sig. Jag har ibland svårt för vissa personers syskon.

Men jag gillar min bror mycket. Världen är skum

Imorn ska jag på dop. Men vet inte varför. Känns som det sjukaste i världen.

  • Comments(2)//unevenblogg.dagcentret.se/#post71