Sidospår

Sidospår

Dagcentrets bästa

SällskapPosted by Andreas Sun, September 26, 2010 01:50:47

En vanlig kväll när Dagcentret är ute å filosoferar. Det viktigaste i detta är att K karaoke kommer påverka miljön positivt i 10 år framåt minst.

  • Comments(1)//unevenblogg.dagcentret.se/#post88

Det är king!

SällskapPosted by Andreas Sun, August 15, 2010 16:14:00


  • Comments(1)//unevenblogg.dagcentret.se/#post84

När jag ändå är i farten...

SällskapPosted by Andreas Thu, August 05, 2010 18:47:48
tänkte jag bjuda på en Rocky historia jag har sparat sedan oktober förra året. Läs och njut.  • Comments(0)//unevenblogg.dagcentret.se/#post83

Kalas kul

SällskapPosted by Andreas Sat, June 05, 2010 12:21:59
Ett Hässelby barnkalas-kit och ett uppvaknande senare till en stökig lägenhet går det faktiskt att sammanfatta kvällen till en riktigt bra och trevlig kväll. Det blev en del att städa och än är jag inte klar med det. Tyvärr finns inga bilder på hur lyan såg ut men ni får tro mig när jag säger att det var stökigt.
Kul var det med alla lekar och dryck. Idag blir det till att baka scones och se på Stockholm Maraton.
Kanske ses bland mängden folk som tittar på loppet.

  • Comments(1)//unevenblogg.dagcentret.se/#post75

Åhh fan!!

SällskapPosted by Andreas Fri, May 21, 2010 18:41:48
Nu är man sen igen! Nu sitter alla i Rålis och har trevligt medan man själv precis kommit hem och måste rusa igen. Dags att speeda på maten och duschen lite tror jag. Vill ju inte missa allt roligt som händer...

Jag ska sätta dit dig också någon gång och påpeka ditt språkbruk. Jag kanske, mot förmodan vet vad hans cykel heter.

  • Comments(0)//unevenblogg.dagcentret.se/#post73

Förtrollade Valborg

SällskapPosted by Andreas Mon, May 03, 2010 21:01:22
Ännu ett Valborg har förlöpt i mitt liv, och vad ska man säga. Det blir oftast inte mycket bättre, men det är jäkligt kul. Varifrån har egentligen tanken kommit att man ska supa så fullständigt under valborg?
Mina minnesluckor började redan vid middagsbordet runt 19-20 snåret, varpå jag även har ställt mig upp och proklamerat min kärlek för moderaterna. Kan sägas att jag i detta sammanhang befann mig i ett väldigt socialdemokratiskt hem.
Min natt avslutades i alla fall med att jag barfota skulle gå hem till Stockholm.

  • Comments(2)//unevenblogg.dagcentret.se/#post69

Nu har jag hamnat efter

SällskapPosted by Andreas Thu, January 21, 2010 21:21:13
Det var ett bra tag sen senaste posten kom. Men nu är det dags igen. Ta igen för förlorad tid. Vet inte vad det beror på, antingen spenderar jag mindre och mindre tid framför datorn när jag inte jobbar eller så vill det sig inte längre.

I alla fall kan jag berätta om de senaste spottarna.
Alla känner säkert till Kissie som driver någon slags blogg. Har varit jämförelser här med henne tidigare. Kissie och hennes sidekick Amir, som tydligen är lite rund, syntes spana efter en buss på Kungsholmsgatan.
Jag hade även den stora äran att spota Bengt Frithiofsson som med ett kvinnligt sällskap begav sig iväg från Daglivs vid Fridhemsplan. Som sig bör var håret en enda stor rufsig röra.
Sara ville tillägga att hon hade sett Magdalena Graaf i Gallerian på MQ. Hur hon visste att det är Magdalena vet jag inte, de är ju trots allt rätt så lika.

I övrigt är det mycket jobb och lite alkohol. Har ändå haft en förnöjd vecka i svenska fjällen med utförsåkning och after ski som sig bör. Pilsner i helgen någon kanske?

  • Comments(3)//unevenblogg.dagcentret.se/#post60

Kvällsmat

SällskapPosted by Andreas Sat, December 19, 2009 16:50:41
Igår blev det utgång med Mack, Chrille och Manne. Det var skoj. Lite seg kö till Golden bara.
Men det är inte därför jag skriver. Jag skriver på grund av den vedervärdiga kebaben vi intog efter utekvällen. Som sig bör efter en utekväll gick vi till Maestro och skulle inta mat. I min ungdom var maten alltid där välkommen, men igår var det det den sämsta kebaben jag ätit på bra länge. Det hade jag inte förväntat mig av den gamla goda Maestro.

Nu sitter jag hemma hos Saras mamma och julbakar. Det har blivit knäck, fudge och Rocky roads. Hoppas att det smakar bra för det kostade en del att få tag i alla ingredienser. Sara måste ha en hög nivå i köket idag för att det inte ska bli några fel alls.

Tillbaks till hockeyn och fotbollen!!!

  • Comments(2)//unevenblogg.dagcentret.se/#post58
Next »