Sidospår

Sidospår

Ölgäst från mackan

Dryck i största allmänhetPosted by Andreas Thu, September 02, 2010 21:24:59
Senare än vanligt kommer denna ölprovning av mackan gjord förra helgen. Ljudet är lite dåligt så skruva upp högtalarna.


Juste, detta är filmat på Dovas vid Fridhemsplan.

  • Comments(3)//unevenblogg.dagcentret.se/#post86

The best of the best

Dryck i största allmänhetPosted by Andreas Thu, August 05, 2010 18:43:06
Egentligen är man en öldrickare som resten på Dagcentret. Men ibland är det skönt med något annat. Därför tänker jag rekommendera en riktigt fin Tequila. För er som vågar testa gärna denna.  • Comments(1)//unevenblogg.dagcentret.se/#post82

Tror jag fick denna i lördagskväll

Dryck i största allmänhetPosted by Andreas Mon, June 21, 2010 18:45:35
Denna bild säger verkligen allt. Syns det så väl att jag behöver hjälp??  • Comments(0)//unevenblogg.dagcentret.se/#post76

Kvällsnytt

Dryck i största allmänhetPosted by Andreas Sat, January 30, 2010 18:03:35
Första ölen öppnad alldeles nyss. En bitter smak, med ton av burk. Men bättre ska de nog bli med kvällen. Jag ska i alla fall köpa TVÅ öl i baren ikväll.

Jag rekommenderar alla att se mackans film om en dag på posten. riktigt bra. Själv får man en stund i rampljuset, plus att man får se vårt hus i bakgrunden när mackan nästan ramlar. Bra med kvalitetstid i rampljuset.

Nä nu är det dag att ta något att äta för att orka hela dagen. Fick skriva om detta inlägg två gånger för att skiten sa att jag inte hade behörighet....

  • Comments(2)//unevenblogg.dagcentret.se/#post62

Efterdyningar till helgen

Dryck i största allmänhetPosted by Andreas Mon, December 28, 2009 22:58:22
Hej kära läsare

Nu har det igen gått ett tag sedan jag författade mina meningar i detta forum.
Jag har i alla fall bestämt mig för att utreda helgens aktiviteter, efter att jag i princip legat i koma de senaste dagarna. Man har ännu inte lärt sig att kontrollera alkoholintaget i dess rätta mängder, och självklart denna juldag blev det en aning för mycket. Vad jag än gjorde vill jag inte riktigt veta. Huvudsaken är att jag vaknade upp med den skönaste huvudvärken någonsin. Därmed gick helgen i vilans tecken. Nu är man äntligen tillbaka på jobbet ett par dagar för att därefter avsluta året med en middag och fest.

Förhoppningsvis blir det minst lika triggande som alla andra år hittills.

  • Comments(2)//unevenblogg.dagcentret.se/#post59

Vi e bara pojkar

Dryck i största allmänhetPosted by Andreas Fri, October 23, 2009 21:42:44

Alla andra är så fyndiga i sina bloggar. Var får de insperationen ifrån? Innehållsrik vardag eller inget att göra?

Jag väntar självklart varje vecka på helgen och på att få lite inspiration att lägga upp något trevligt. Men det kommer aldrig. Var får de sina fyndiga kommentarer och inlägg ifrån? Ändå har jag lite kontakt med utomvärlden trots arbete, men inte fan hjälper det.

I dagarna efter att ha sett Lyxfällan bestämde jag mig för att ha en budgetmodell. Det har givit mig in på ett äventyr att hitta den billigaste ölen på bolaget, men också med en rimlig alkoholhalt samt god smak. Första kvällen är trevande. Köpte ändå ett par Norrlands för att boosta känslan. Det bästa verkar ändå vara Pripps Blå. 11,90 och 5,2%. Fast ändå ligger Wårby med 7,2% för 13,90 bra till. Billigare fylla med färre burkar?

Jag vill ändå göra lite reklam för en trevlig sida där du själv skapar ett fotbollslag och lirar, antigen i en kompisliga eller i ett ligasystem men inte alls invecklat. Det finns garanterat plats i min kompisliga. Skickar bara mail till admin och han kan säkert fixa in er.

Ses i grottan

  • Comments(1)//unevenblogg.dagcentret.se/#post53

Fredag

Dryck i största allmänhetPosted by Andreas Sat, September 05, 2009 18:15:59
En hel fredag utan krök. När hände det senast egentligen??

  • Comments(1)//unevenblogg.dagcentret.se/#post48

Grillning och bira

Dryck i största allmänhetPosted by Andreas Sat, July 04, 2009 22:04:35

Nu har vi suttit och ätit grillat och druckit lite goda 3,5or. Inge fel alls på dem förutom slatten. De blir något skumt på slutet. Inte alls lika gott som vanliga Norrlands eller Wårby. Men de e öl och de behövs.
Strax är de dags för jordgubbar och glass. Härligt ibland.
Blir lite för sällan man bloggar men hittar dåligt med material just nu.


För övrigt var man ute på stan idag och promenera lite. Fick självklart en bra kändisspoting, Peter Siepen på ett café i närheten av Viking bar på söder. Lite sunkigt att hänga där på söder.
Sara har även sett Rickard Herrey på Golden Hits.
De du Chrille!

  • Comments(3)//unevenblogg.dagcentret.se/#post39
Next »