Ett Mogge I Fokus

Ett Mogge I Fokus

Feminism, klara fördelar

AllmäntPosted by Salle Thu, January 07, 2010 18:14:16
Det slog mig igår, när jag funderade över hur mannens ställning i samhället sakta men säkert faller ner i avgrunden, att man inte får glömma de fördelar som medförs även för oss. Det förespråkas total jämlikhet mellan könen och ingen diskriminering får ske överhuvudtaget. Det betyder ju alltså att det tabubelagda "det är fegt att slå tjejer" också försvinner! Alltså, om man råkar i tjafs med någon tjej på krogen, så kan man utan något som helst problem "låtsas" att det är en kille o gå fram o hota med stryk och lölften om att "jag sänker dig! fattar du!" och faktiskt genomföra handlingarna om det går så långt. Hela scenariot kommer ju behandlas som ett vanligt krogsslagsmål och således inte som en mans våld mot en kvinna. Intressant...

Dagcenter

AllmäntPosted by Salle Sat, December 05, 2009 21:13:58
Vill du följa med mig ner till dagcenter och dricka te?

Onkel Kånkel död!

AllmäntPosted by Salle Mon, August 17, 2009 15:45:10
Den 17 augusti 2009 kommer alltid att bli ihågkommen som en sorgens dag för alla människor med ett sant könsrockshjärta. Onkel Kånkel, den stora tänkaren och filosofen har lämnat oss. Dagcentret hyllar detta geni genom att spela alla hits och hissa moggeflaggan på halvstång hela dagen.

Orakad 70-tals mutta!

AllmäntPosted by Salle Fri, August 07, 2009 18:55:50
Jag har precis fått upp ögonen för något jag inte ens tänkt på förut.
Jag har fått veta att mina armhålor såg ut som en orakad 70-tals mutta.
Det är väl dags att börja raka sig antar jag. Först vare penis som fick utstå kritik för hårighet och nu har turen kommit till mina armhålor. Vart ska det sluta? Jag kommer inte ha ett hår på kroppen snart. Jävla grupptryck!
Aja, inte mycket o göra, det är väl bara att anpassa sig då.

Jag klär av mig naken

AllmäntPosted by Salle Fri, January 16, 2009 16:23:57
Här e jag!
Japp, det är sanning och nu kommer jag snart köra helikoptern.