Norge

Norge

Arbeta i Norge

Ska till Oslo och arbeta under sommaren och ska under min vistelse försöka beskriva hur allt är och vad jag har varit med om. Bilder, berättelser och andra historier kommer att vara på plats för en allmän översikt.

Nytt Quiz

AllmäntPosted by Andreas Fri, July 25, 2008 21:00:08
Ja då tar vi ett nytt quiz. ska de bli 3 av 3 för vår alldeles egna stjärna Christoffer Lindström?
Blog Image
Jag ber till Er andra, om ni nu är så många som läser det hela, att ta chansen och scora rätt!
Frågan kommer nog bli lite annorlunda än tidigare frågor, men chansen att svara rätt kommer fortfarande vara stor. Utifrån denna fråga ska det inte vara lika lätt att använda google, youtube och liknande tillbehör.

Norge är ett speciellt land enligt många (skribenten håller med), vad tar de för pant på burkar samt på pet-flaskor? (detta är en fråga med två svar. det gäller alltså att svara rätt på båda för att ha chans och vinna. har man bara rätt på ena så blir det ingen vinst.)

För Chrille, om du svarar rätt slår vi ihop ditt pris till ett enda som tildelas dig vid rätt valt tillfälle. Till er andra, ta tillfället i akt och krossa denna gringo.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Chrille Sat, July 26, 2008 16:53:43

Jag knäcker verkligen allt motstånd här på dina quizar!

Enligt mina norska vänner är chansen rätt god att bli rik i Norge på att samla burkar. 1 krona för 50 cl ölburkar och 2.5 kr för andra större flaskor o burkar. Därav ser man sällan en norsk uteliggare. Norska burksamlare bor allt som oftast på stadshotellet eller i en välbärgad förort nånstans. Kom ihåg att vi pratar norska kronor oxå.

Syns den 9:e!!

PEace!