Norge

Norge

Arbeta i Norge

Ska till Oslo och arbeta under sommaren och ska under min vistelse försöka beskriva hur allt är och vad jag har varit med om. Bilder, berättelser och andra historier kommer att vara på plats för en allmän översikt.

Kvinnlig touch

AllmäntPosted by Sara Tue, July 15, 2008 15:01:37

Bilder från vigelandsparken var det ja.. underbar park!

GRATTIS TILL CHRILLE! som svarade rätt på vår TP fråga.. pris kommer att bli hemskickat via post! För att de stackars brevbärarna skall kunna behålla sin yrkesstatus och inte bara dela ut DirektReklam...

Jag bjuder härmed på en ny svårknäkt nöt som blir lite svårare att köra på Wikipedia...

Vem är illustrerad av Andreas Adler på denna bild?

Blog Image

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Chrille Thu, July 17, 2008 23:29:29

Lätt! Det är ju alkis-benke. Såg han sådär senast igår. Lite halvt knäböjd över några buskar där han tappat sin Wårby. "jäääälva sskit faan, min Wårby!"

Posted by Malin Thu, July 17, 2008 00:24:08

Förresten, det där med kommunikationen via bloggen var ingen pik mot dig, det var mest mot mig själv! Jag blir bara glaaad när du skriver kommentarer mot mig, vad de än handlar om så länge du inte luftar något som kan tänkas vara privat ;) Kram på er förresten! ;)

Posted by Malin Thu, July 17, 2008 00:10:43

Meeen, inget nytt här? :P

Han kommer vara där tills jag åker ner igen, dvs i början av september (jobbar troligast till den 2:a). Sen får vi se vart jag åker, om jag stannar i Warszawa eller om det blir Budapest i höst. Har kommit in på psykologi B på distans iaf, måste bara skriva till skolan och be om ett års uppehåll nu, för det kan ju vara bra :) Har du (och Vronkan har du kanske koll på också?) hunnit göra upp några nya planer för hösten eller?Ska kolla upp när det blir jag åker ner igen, och då kan jag ju höra av mig om jag vill våldgästa din säng en natt ;)

Posted by Malin Wed, July 16, 2008 00:53:29

Jag har inte den blekaste vem han illustrerar meeen... jag har svarat på din kommentar i min blogg med en ny kommentar. Vad härligt det är nuförtiden när man kommunicerar via kommentarfunktionen på bloggen, snart är msn inte nödvändigt länge ;) Hahaha... kul att ni har det bra förresten!!

Posted by inger Tue, July 15, 2008 20:54:13

Ernst Kirstegger