Norge

Norge

Arbeta i Norge

Ska till Oslo och arbeta under sommaren och ska under min vistelse försöka beskriva hur allt är och vad jag har varit med om. Bilder, berättelser och andra historier kommer att vara på plats för en allmän översikt.

!

AllmäntPosted by Sara Fri, July 25, 2008 21:29:12

Det borde finnas en alldeles egen festival som heter Sara Dansar Och Ler om man skippar dansar så blir det SOL!

Ja jag har druckit för mycket och jaaaaaaaaaa klockan är bara 21,26 men Sara dansar och ler! Blog Image

Fast dan därefter har jag blyinfattad luva!

  • Comments(0)//norge.dagcentret.se/#post23

Jag håller alltid vad jag lovar!

AllmäntPosted by Sara Fri, July 25, 2008 01:00:03

Herr Kontrollfreek påstår att jag bara måste blogga om min sista dag på kiwi och har fått mig att lova att göra det.. Eftersom jag är en rättskaffens kvinna så bloggar jag om min sista dag på kiwi: Det började med ett spännade kassapass på 3 timmar där jag stämplade blöjkort och sålde öl till galada semesterfirare (ja e int bitter ja int...). därefter blev det mycket intressantare då min pölse inföll.. tada 30 minuters boklyssing och intag av tandorikyckling. Därefter kom slut spurten med 4 timmars kassa sittade med massa sockernarkomaner till kids som tydligen är miljadärer och får köpa hur mycket godis de vill trots att det bara är torsdag. (avänder alla punkter och komma tecken som skulle varit i detta stycker här-. .....,,,,,,...,.,...,,,)

För att göra denna bloggning komplet skulle jag dessutom skriva ngt roligt, ty Andreas lever ännu i illusionen att jag är en rolig, trevlig och almänt kul människa.. Undrar vad som händer när han kommer till insikt. Här kommer i alla fall något som jag tycker är sjukt kul och det är så jävla rippat och snott som det kan bli! Sverige har fixat en hemsida för att vårda det svenska språket www.sprakvard.se (Tack Lindah)

Till Chrille klart vi kommer om det vankas ferre plus att du även denna vecka scorar rätt!! (man skulle ju kunna tro att du är den ända som läser denna blogg, men det är inte sant. min mor läser den med). Dock har jag lite inside information till dig: Jag och Andreas kommer tyvärr spåra rakt ner i diket vid 21,05 snåret på erat 25-års kalas då vi inte har varit på kalas på evigheter..

Kan vi gå och lägga oss nu lillrompa?

  • Comments(1)//norge.dagcentret.se/#post20

Kvinnlig touch

AllmäntPosted by Sara Tue, July 15, 2008 15:01:37

Bilder från vigelandsparken var det ja.. underbar park!

GRATTIS TILL CHRILLE! som svarade rätt på vår TP fråga.. pris kommer att bli hemskickat via post! För att de stackars brevbärarna skall kunna behålla sin yrkesstatus och inte bara dela ut DirektReklam...

Jag bjuder härmed på en ny svårknäkt nöt som blir lite svårare att köra på Wikipedia...

Vem är illustrerad av Andreas Adler på denna bild?

Blog Image

  • Comments(5)//norge.dagcentret.se/#post18

Sara Gästbloggar

AllmäntPosted by Sara Sun, June 15, 2008 16:09:38

Eller snarare smyglägger upp bilder på andreas när han visar hur en riktig karl löser ett problem!

Blog ImageBlog Image

Blog Image

Martin Timell släng dig i väggen!

Medans jag leker hemmafru så arbetar ju som bekant handy-man som securitas vakt...

Blog Image

Tänkte tala om att livet som hemmafru inte är lätt, idag var jag tvungen att sätta på mig skorna för att gå till affärn och köpa chilli! så jag tog igen mig lite. Efter detta otoligt ansträngande moment satte jag igång att sminka upp mig ala blondinbella, pyret, rosing, jagärrosaochsöt eller vad de nu alla dessa heta karriärskvinnor som har byggt sin kariär på sin kropp heter. Jag tror jag måste be min securitas vakt köpa några liter blekningsmedel, sen är jag nästan ikapp!

Blog Image

  • Comments(1)//norge.dagcentret.se/#post6