Norge

Norge

Arbeta i Norge

Ska till Oslo och arbeta under sommaren och ska under min vistelse försöka beskriva hur allt är och vad jag har varit med om. Bilder, berättelser och andra historier kommer att vara på plats för en allmän översikt.

Sveriges chans

AllmäntPosted by Andreas Wed, June 18, 2008 19:33:36
Ja idag är det Sveriges chans att gå vidare i EM. Troligtvis så misslyckas de som den optimist man är. Ska snart gå ner och kolla på storbildsskärm om de inte regnar för mycket.

Annars har veckan börjat OK. Jobbat på som vanligt på Historiska Museet, kollat lite fotboll och tagit de lugnt. När vi var och kollade på fotboll igår såg vi en brutalt stor pizza (Sara har aldrig någonsin sett en så stor pizza + att fem tonårsgrabbar spana in Saras tuttar). Tyvärr har Sara inte fått något jobb än så hennes hemmafru fasoner fortsätter. Det här är ett smakprov av vad hon pysslar med
Tvättmaskinen är nästan antik och måste tömmas på vatten för hand. Brödet var för övrigt väldigt gott!

För er som tror att Sara är en hopplös tjej så ska hon faktist gå och provjobba på en pub som ägs av en 45-årig gubbe. Plus att hon umgås socialt me grannarna lite då och då, underhåller och står i denna tös till tusen (grannarna är 75+ och de hör illa).

Va mer kan man säga, börsen går ner, det är dåligt väder i Oslo och min hemmafru är full.

  • Comments(0)//norge.dagcentret.se/#post8