Norge

Norge

Arbeta i Norge

Ska till Oslo och arbeta under sommaren och ska under min vistelse försöka beskriva hur allt är och vad jag har varit med om. Bilder, berättelser och andra historier kommer att vara på plats för en allmän översikt.

Festmåltid

AllmäntPosted by Andreas Fri, July 25, 2008 20:44:15
Som Jesus hade sin sista måltid ska vi också ha det. Idag är det festmåltid för att avsluta Saras resa i Oslo. De blir nattvard på högsta nivå, samtidigt som vi delar vin och oblater med varandra. Två av Saras Polen vänner ska också vara med på festligheterna. Sara åker för övrigt till Sverige på söndag för de som undrar.
Blog Image
De blir nog en hel del kel och närhet. Sen så kanske de blir röj på stan. Det är i alla fall någon som är riktigt sugen på det. Själv är man duktigt sliten efter allt arbete och hetta man har fått stå ut med (tropisk hetta i Oslo!!). Men varför klaga när det för en gång skull är fint väder i denna vackra stad.

Börjar nog längta lite hem till allt, Se DIF lira boll (även om de går åt något annat håll än det ska), gå på en rejäl fest och kröka som aldrig förr. Det har varit lite sparsmakat med det här, även om vi har härjat lite. tar lite emot när ett 6-pack går loss på över 100 Norska kronor. bara lite. Men vi har ändå suttit på Aker brygge och druckit rosé och öl.

  • Comments(0)//norge.dagcentret.se/#post21