Norge

Norge

Arbeta i Norge

Ska till Oslo och arbeta under sommaren och ska under min vistelse försöka beskriva hur allt är och vad jag har varit med om. Bilder, berättelser och andra historier kommer att vara på plats för en allmän översikt.

Jag håller alltid vad jag lovar!

AllmäntPosted by Sara Fri, July 25, 2008 01:00:03

Herr Kontrollfreek påstår att jag bara måste blogga om min sista dag på kiwi och har fått mig att lova att göra det.. Eftersom jag är en rättskaffens kvinna så bloggar jag om min sista dag på kiwi: Det började med ett spännade kassapass på 3 timmar där jag stämplade blöjkort och sålde öl till galada semesterfirare (ja e int bitter ja int...). därefter blev det mycket intressantare då min pölse inföll.. tada 30 minuters boklyssing och intag av tandorikyckling. Därefter kom slut spurten med 4 timmars kassa sittade med massa sockernarkomaner till kids som tydligen är miljadärer och får köpa hur mycket godis de vill trots att det bara är torsdag. (avänder alla punkter och komma tecken som skulle varit i detta stycker här-. .....,,,,,,...,.,...,,,)

För att göra denna bloggning komplet skulle jag dessutom skriva ngt roligt, ty Andreas lever ännu i illusionen att jag är en rolig, trevlig och almänt kul människa.. Undrar vad som händer när han kommer till insikt. Här kommer i alla fall något som jag tycker är sjukt kul och det är så jävla rippat och snott som det kan bli! Sverige har fixat en hemsida för att vårda det svenska språket www.sprakvard.se (Tack Lindah)

Till Chrille klart vi kommer om det vankas ferre plus att du även denna vecka scorar rätt!! (man skulle ju kunna tro att du är den ända som läser denna blogg, men det är inte sant. min mor läser den med). Dock har jag lite inside information till dig: Jag och Andreas kommer tyvärr spåra rakt ner i diket vid 21,05 snåret på erat 25-års kalas då vi inte har varit på kalas på evigheter..

Kan vi gå och lägga oss nu lillrompa?

  • Comments(1)//norge.dagcentret.se/#post20