Norge

Norge

Arbeta i Norge

Ska till Oslo och arbeta under sommaren och ska under min vistelse försöka beskriva hur allt är och vad jag har varit med om. Bilder, berättelser och andra historier kommer att vara på plats för en allmän översikt.

"Den är värdelös"

AllmäntPosted by Andreas Tue, July 01, 2008 18:19:17

Saras första kommentar på mitt rubrikförslag....
Visst skulle hon bli en bra chef?!?!

Vi har inte hunnit skriva så mycket för vi har haft en del för oss, busy couple as we are. Vi har bland annat haft besök av Saras gamla avdankade klassisar från Warszawa. Dettar är en mycket smickrande bild på dem. Tror dock inte att herrskapet håller med.
Blog ImageOBS! Lokala avvikelser kan förekomma

Sara har även fått tillåtelse att lägga upp bild på sin norska vän med hennes söta bebis. Sara har gjort stora framsteg och vågat klappa Samuel. Kanske Sara kandiderar till en plats i Dagcentret snart.
Blog Image
Andreas förra vecka var oerhört utvecklande. Han steg i Securitas graderna och fick jobba som P-vakt och lyckades bränna sönder hela ansiktet (någon som är förvånad?). Idag var han tillbaka på säker mark som museumvakt.

Hemmafru Sara hade som projekt förra veckan att dokumentera några av Oslos bortglömda invånare. Hon lyckades även fånga en äkta K-1 fight! mellan två vildsinta och maffialiknande krabbor. Deras tillväga gångssätt var trollbindande. Hon träffade även på en alien-kossa!!


Våra besökare har gjort oss förälskade i spelet Risk. Många slag har utkämpats med livet som insats om nätterna. Vi har även lärt oss spela TP på norska och blivit fruktansvärt allmänbildade.
Ett smakprov med chans på pris för den första som svarar rätt. Alla svar godtas inte.
- Hvilke fem lag fikk Norge trukket som motstandare i sin kvalifikasjonsgruppe til fotball-EM år 2000?

Igår var första gången någonsin vi anlade eld i Norge....
Blog ImageMindre misslyckad eldspridning.

För att runda av det hela kan jag meddela Er där ute att Sara från och med i morgon inte längre kan titulera sig som hemmafru, utan nu har erövrat titeln Butiksbiträde på Kiwi.

  • Comments(0)//norge.dagcentret.se/#post13