Norge

Norge

Arbeta i Norge

Ska till Oslo och arbeta under sommaren och ska under min vistelse försöka beskriva hur allt är och vad jag har varit med om. Bilder, berättelser och andra historier kommer att vara på plats för en allmän översikt.

Helgen

AllmäntPosted by Andreas Sun, June 22, 2008 22:36:33

Midsommar var sjukt kul. Vi åkte och träffade flera Nordjobbare och hade midsommarfest me dem, grillade, åt sill och lyssnade på liveband. Sara knöt kontakter så att hon ska slippa vara ensam om dagarna. Vi hade till och med en liten midsommarstång (tyvärr hade vi glömt kamera men ska försöka införskaffa några bilder ändå).
Självklart hämtade jag ut den väl vunna cykeln. Beskrivning: Röd damcykel , utan växlar och väldigt låg sadel, men den är fan det finaste jag sett sen jag konfirmerade mig!

Blog Image
Efter allt drickande dagen innan och jobb dagen efter så bestämde vi oss för att ta en cykeltur på kvällen och upptäcka lite av de norra delarna av Oslo där vi inte varit än. Var verkligen härligt och vi avslutade det hela med att ligga i Idioten och invänta solnedgången.Eftersom vi är överkonsumenter av bröd i detta hushåll, vi två och våra kryp, så var vi efter denna mysiga cykeltur tvungna att slänga ihop lite morotsbröd!
Blog Image
När vi precis skulle gå utanför dörren för att titta på fotbollen börja det spöregna. Så vi drog istället igång Radiosporten med Ralf Edström och Lasse Granqvist och bakade bullar,
'Bullfest Bullfest hela dan'.
Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImagePå sista bilden visas stumpen upp, Andreas nya kärlek.

  • Comments(1)//norge.dagcentret.se/#post11