Norge

Norge

Arbeta i Norge

Ska till Oslo och arbeta under sommaren och ska under min vistelse försöka beskriva hur allt är och vad jag har varit med om. Bilder, berättelser och andra historier kommer att vara på plats för en allmän översikt.

Ränderna sitter i

AllmäntPosted by Andreas Thu, June 19, 2008 22:00:09
Vi gick och såg matchen igår, men på en pub. De regna så mycket att inte orka gå ner i city men vi träffa en trevlig gubbe i alla fall.
Blog Image
Tyvärr vann inte Sverige men vi hade trevligt ändå. Dags för Sverige att föryngra landslaget och starta en ny era...

Idag hade vi i alla fall bestämt oss för att efter jobbet åka och handla på Coop Prix! Trots massivt regnande gick vi till affären, vilket tog längre tid än vi trodde. Var länge sen jag var så blöt hela tiden. Men vi fick med oss en hel del bra grejer. Känns något igen??
Blog Image
X-tra är ett riktigt bra märke. Ränderna sitter i.

Imorn är det midtsommer och det ska självklart firas även här i Oslo. Nordjobb anordnar festen och ska bli kul att träffa andra nordjobbare. Är gratis och det enda man ska ta med sig är blomster (sara måste betala 50 NOK). Ska inte regna imorn som det ser ut nu. Vi håller tummarna. Ska också hämta en cykel jag fick låna efter en spännande lottning (åtta personer deltog och det fanns tre cyklar). För att göra min hemmafru tillfreds har hon fått ett cykelkort hon kan bruka när så behagas.
Helgen innehåller annars fotboll, jobb och förhoppningsvis sol.

  • Comments(0)//norge.dagcentret.se/#post10