Mackan och Öl

Mackan och Öl

...bloggen där ölen står i centrum

up with the tupp

BakisPosted by Mackan Sat, May 08, 2010 10:00:04
är svårt bakis. har sovit minimala timmar. kan knappt öppna ögonen och nu ska jag ut på fucking städdag. glömde jag säga att en brud hällde en öl över mig igår?

mobillös

BakisPosted by mackan Sat, April 10, 2010 13:46:44
fy fan! sumpade mobilen igår. antagligen på tuben. har ringt den några gånger och då va den på tills nyss då den va avstängd. får hoppas den ligger på hittegodsavdelningen hos sl. men fy fan för detta. hela helgen är ju förstörd pga den här skiten!!!!!!

Fitta!

BakisPosted by mackan Sun, March 21, 2010 04:47:23
man vill inte vakna upp i stureby. Senast jag va vaken va jag vid brommaplan. Kul!

hur kul är det...

BakisPosted by mackan Fri, February 05, 2010 16:07:35
...att åka hem från jobbet, gå in på bolaget och köpa några bärs bara för att man kan inte för att man behöver, lämna bolaget bara för att upptäcka att man glömt hemmanycklarna på jobbet! hur dum och klantig får man vara. tur man hade färdkost på vägen tillbaka iaf.

baugis!!

BakisPosted by mackan Fri, January 01, 2010 15:00:31

sitter här bakis som ett grottmongo och skäms över att jag inte live-bloggade igår. glömde av det helt. hade iaf riktigt skoj.

ölbloggsjulkalendern lucka 5

BakisPosted by mackan Sat, December 05, 2009 13:18:48
wääääää! bakismonstret anfaller. han är mer ond än gargamel, svarte petter och vargen i bamse tillsammans.

konsekvenserna av att vardagsöla

BakisPosted by mackan Thu, July 30, 2009 20:35:18
igår va det alltså dags för vardagsöl del II (se föregående inlägg). allt va frid och fröjd, vi satt och hade det trevligt på stockholms största uteservering(?). ölen va god, tatueringarna på folket som va där va fula mm. när jag och chrille sen skulle ta tuben till golden så va olyckan framme. vi var tvungna att springa ner för trappan för att inte missa tåget och självklart ramlar undertecknad. sitter nu och skriver detta med en öm axel och ett ömt knä som så fort jag rör mig påminner om gårdagens ölande.

kvällen då jag borde fyllebloggat

BakisPosted by mackan Sat, April 18, 2009 15:38:12
igår va det hålligång kan jag lova. jag möte upp anton & co i jakan efter de hade bastat. jag själv hade förkrökat i min ensamhet. väl på mp bröt det ut slagsmål efter ett tag. anton fick näsan sne och blödde lite granna. calle fick sy 6 stygn i huvet efter en flaska. hur det börja har jag väl ingen jätte koll på och när jag väl fatta att det va fajt va den i stort sett över, hehe. ölen kan ställa till med mycket den...

Next »